APADRINA UN GOS

APADRINA
UN GOS

Per què apadrinar un gos?

Crea un vincle més proper.

Apadrinar un gos significa que estaràs proporcionant suport financer per a les seves necessitats bàsiques, com ara menjar, vacunes, medicaments, i altres necessitats veterinàries. Això et permetrà establir un vincle més proper amb ell i veure com evoluciona al refugi.

Fes-te partícep del seu pas pel refugi.

Al apadrinar un gos, podràs conèixer la seva història i el seu pas pel refugi. Això pot ser una experiència molt enriquidora, ja que molts gossos han passat per situacions difícils abans de ser acollits al refugi. A més, podràs estar al dia de la seva salut i benestar.

Sigues el primer en saber quan serà adoptat.

Apadrinar un gos també significa que seràs el primer a saber quan serà adoptat. Això et permetrà celebrar el seu nou començament i estar al dia sobre la seva nova vida.

Fomenta l'adopció responsable.

Apadrinar un gos pot ajudar a fomentar l'adopció responsable d'animals de companyia. Quan apadrines un gos, estàs demostrant que hi ha persones disposades a donar suport i cuidar dels animals que necessiten ajuda. Això pot inspirar altres persones a adoptar gossos, ajudant a trobar-los una llar amorosa.

Ajuda a millorar la salut emocional.

Està demostrat que tenir una mascota pot ajudar a millorar la salut emocional i el benestar de les persones. Apadrinar un gos pot ser una forma de millorar la salut emocional, ja que ajuda a proporcionar un sentit de propòsit i a donar suport a una causa que estimes.

Pot ser una forma d'introduir-te al món de les mascotes.

Si no has tingut mai una mascota abans, apadrinar un gos pot ser una manera de provar com seria tenir una sense haver de comprometre't amb l'adopció permanent. Això també pot ajudar a veure si ets prou responsable i capaç de cuidar d'un animal a llarg termini.

Quins avantatges t'oferim?

Si estàs interessat en ser padrí o madrina, has de saber que, al ser-ho, rebràs un magnífic obsèqui de la protectora. L'aportació mínima és de 10€ al mes.

Rebràs un informe mensual en el que et contarem tota novetat sobre la seua salut, les seues vivències, etc. Seràs el/la primer/a en enterar-te quan una familia s’interesse en adoptar-lo.

En cas de decidir adoptar-lo, el cost de la seua adopción es vorà reduït.

En agraïment, al moment d'apadrinar rebràs un marcapàgines personalitzat segons el teu fillol.

A partir de 10€/mes d'aportació, en agraïment, al tercer mes de ser padrí rebràs una polsera de vedama.

A partir de 20€/mes d'aportació, en agraïment, al tercer mes de ser padrí, rebràs una tote bag de vedama.

A partir de 25€/mes d'aportació, en agraïment, al tercer mes de ser padrí, rebràs una tassa de vedama.

* Pots revisar les condicions legals a través del següent enllaç: Condicions.

-1-

Descarrega't el següent formulari.

DESCARREGAR

-2-

Emplena'l correctament. El necessitaràs per al següent pas.

-3-

Completa el següent formulari.

FORMULARI